Okategoriserade

Vecka 6

På söndagar tänkte jag summera mina veckor framöver – sammanfatta både träningen och lite av det som hänt runt omkring i livet. Så jag kan gå tillbaka, läsa och ha lite koll. Än så länge loggar jag inte min träning på något annat sätt, men jag funderar på att ta tag i det.

Vecka 6 blev bästa träningsveckan på ett bra tag. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag, liksom flera andra familjemedlemmar, haft en långdragen förkylning med hosta. Något som gjort att jag inte alls kunnat träna som jag velat. Jag är fortfarande lite snuvig, så jag kör inga hårda pass, men nu funkar i alla fall lugn distanslöpning bra. 96 km blev det i veckan, vilket jag är superdupernöjd med!

Måndag: 11 km
Tisdag: 13 km
Onsdag: 11 km
Torsdag: 10 km
Fredag: 15 km
Lördag: 22 km
Söndag: 14 km

I övrigt har veckan varit ok. Vi är inne på tredje veckan med renovering hemma, vi (eller snarare min pappa, som är snickare) bygger om på övervåningen och jag tycker alltid det är rätt jobbigt när delar av huset är en byggarbetsplats. Så jag har försökt hålla mig undan så mycket som möjligt. Fikat hos vänner, åkt till simhallen, besökt öppna förskolan… Utöver det har vi avverkat ett gäng kalas, sorterat vårt klädförråd och eldat i kakelugnen. Dessutom har jag fixat mitt bokslut med hjälp av en vän – och ätit årets första semlor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *