Familjen,  Livet

9-åring i huset

I dag är ingen vanlig dag, i dag är nämligen vår näst äldsta dotter Jonies födelsedag. Hurra och grattis! Så glad för denna snälla, omtänksamma, omhändertagande, luriga, logiska, starka, snabba och envisa 9-åring. I dag har vi firat med lite morgonpaket och sång, i morgon firar vi med storfamiljen. Så knäppt att det redan gått nio år sedan hon kom till världen med våldsam fart den där kalla februarimorgonen 2011. Vi hann knappt in till förlossningen (jag har stannat hemma liiite för länge vid tre av våra fyra förlossningar), men väl där gick allt smidigt och ut kom en mosig, härlig liten tjej.

Gillar att tänka tillbaka och verkligen försöka minnas vid barnens födelsedagar, minnas dagen då de kom till världen men också själva bebistiden. Jonie var ett ytterst tillbakadraget litet barn, hon log aldrig mot någon förutom sina absolut närmaste och satt ofta i våra knän och betraktade världen. En betraktare är hon fortfarande, på vissa sätt, men också en modig och social person som inte har det minsta svårt att knyta nya kontakter.

Jamen, grattis igen, i morgon firar vi ordentligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *