Livet

Hej igen!

Hoppsan, vilket långt sommaruppehåll det blev. Nu är jag tillbaka här i alla fall, och även om det är väldigt osäkert hur ofta jag kommer hinna uppdatera den här bloggen under hösten är ambitionen att åtminstone göra det….ibland!

Mycket har hänt sen sist, det har varit galet intensiva månader faktiskt. I början av juli blev jag hastigt och lustigt erbjuden ett jobb som medie/filmpedagog på kulturskola och bestämde mig efter väldigt mycket beslutsångest att tacka ja. Jag har många gånger tänkt att jag skulle vilja jobba med ungdomar & kreativitet på något sätt – och det här kändes som en chans som jag liksom inte kunde säga nej till. Så sedan början av augusti jobbar jag 70 procent på kulturskolan i Vimmerby och trivs faktiskt riktigt bra. Även om det såklart varit en rejäl omställning att gå från en ganska fri vardag som föräldraledig/frilans till en jobbvardag med fasta tider.

Utöver detta har jag fortsatt frilansa en hel del (alldeles för mycket jobb just nu), vi har skolat in Lykke på daghem (vilket inte varit helt okomplicerat) och tagit över nya huset i Norrlida där vi så smått påbörjat en renovering.
Många spännande grejer på gång, med andra ord, men livet känns lite väääl stressigt just nu. Ser dock ljuset i tunneln, om några veckor blir det förhoppningsvis betydligt lugnare.

Löpningen har såklart blivit lite lidande på sistone, men jag springer nästan varje dag – utan något som helst krav på prestation. När livet lugnar ner sig lite hoppas jag suget efter lite hårdare träning kommer tillbaka. Har en spännande grej på gång som handlar om mental träning, kan förhoppningsvis återkomma med ett eget inlägg om det snart.

Jamen det var nog allt för mig idag. Säger hej då med en höstig bild från förra helgen, så hörs vi snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *