Veckans träning

Vecka 25 & 26

Det blev visst tyst här ett tag! Mest för att jag har haft beslutsångest deluxe kring en grej, tror jag, och inte riktigt haft förmågan att sortera mina tankar. Men också för att det varit varma, varma, varma sommardagar och vi knappt varit inomhus.

Under vecka 25 fortsatte jag att följa träningsprogrammet mot maraton sub 3, dock med lite mindre entusiasm eftersom jag inte kan hitta något maratonlopp som går av stapeln i september. Och veckan därpå, vecka 26 blev det så SJUKT varmt att jag bestämde mig för att ta några dagars paus från allt vad strukturerad löpträning heter. Finns ju verkligen ingen anledning att hetsa just nu. I stället valde jag att springa kortare, lugnare och på känsla. Några härliga rundor med olika vänner blev det, och alla avslutades med bad.

Eftersom vi får gäster denna vecka och jag dessutom har lite träningsrelaterade äventyr som inte innefattar löpning inplanerade i dagarna kommer jag inte gå på träningsprogrammet igen förrän på måndag. Och eftersom jag precis tackat ja till ett spännande uppdrag i höst som jag måste lägga massa tid på att förbereda mig inför kommer jag pausa bloggen under juli.

Så glad sommar så hörs vi igen i augusti!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *