Min månad i bilder

Maj genom mobilen

Nu har det ju gått några dagar sedan maj tog slut, men jag tänkte dela ett gäng ögonblicksbilder från denna vackra månad innan jag helt glömt bort vad den innehöll.

En händelserik månad var det, på flera sätt. En av de största grejerna var att vi köpte hus. Tänk att vi ska få bo på denna vackra plats i framtiden! Jag är nästan lite avundsjuk på mig själv.

En annan fin grej var att jag blev moster för första gången. Faster blev jag så sent som i mitten av april. Hurra för Melinda och Julian, familjens två nya stjärnor!

Med undantag för husköp och nya bebisar var maj en väldigt vanlig – men fin – månad. Vi tog oss an ett lite lagom stort projekt, att plantera en häck. Jag hoppas den överlever sommaren.

Vi var nog mer utomhus än inomhus och några små utflykter blev det. Till Valbacken och Skröle Hie, till exempel.

Vi cyklade, badade och red. Tyvärr var jag sjukt pollenallergisk, känns som att det är dags att börja knapra någon medicin.

Någon fantastisk löparmånad var det inte. Jag har känt mig oerhört tung i benen (kan jag skylla på pollen här också!?) och det har inte blivit så många kvalitetpass. Men några få pass kändes riktigt bra och nu har jag börjat ladda för ett höstmaraton.

Ljumma majkvällar är det bästa som finns. Särskilt när jag får springa tillsammans med Fredrik och Lykke.

Och ja, lite kyligare majkvällar är heller inte fy skam!

Nu är det plötsligt sommar och bara en vecka kvar till skolavslutningen. Jag förstår knappt hur våren kunde susa förbi så fort. Men så känns det kanske varje år?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *