Veckans träning

Vecka 22

Lite oengagerat bloggande av mig just nu. Fast varför ska jag ursäkta mig egentligen? Har ju inte direkt lovat någon x antal inlägg i veckan. Just nu har jag fullt upp med att jobba, sola och städa kycklingbajs. Det som blir, det blir helt enkelt.

Vecka 22 var en rätt tråkig springvecka med väldans massa krämpor hit och dit. Jag är inte skadad, men ett knä ömmar lite, musklerna i baksidorna värker, en vad känns lite spänd och så vidare. Det är som att kroppen skriker åt mig att ta det lite lugnare. Så den här veckan har mestadels inneburit löpning i långsamt tempo. Men jag är väl rätt nöjd, har haft sällskap på hela tre av sex rundor vilket gjort att löpningen ändå känts rolig.

Så här har jag tränat:

Mån: Vila
Tis: 14 km (de sista 4 i 4.20-4.00-fart)
Ons: 10 km
Tor: 10 km varav 2+1+500+500+1+1 i olika farter (mellan 3.50 och 3.25)
Fre: 11 km
Lör: 10 km
Sön: 18 km

Totalt 73 km

Utöver lagom smärtsam löpning har veckan bjudit på massor av fina vyer. Magiskt är det nu, och fortsätter nog att vara så ett bra tag till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *