Veckans träning

Vecka 20

Hej och hå. Ytterligare en vecka har passerat. En lite speciell vecka då vi äntligen skrivit kontrakt på vårt hus (wiiiii!). Jag ska berätta väldigt mycket mer om detta i ett eget inlägg. Även i övrigt har det varit en toppenvecka, jag har haft roliga jobb, träffat roligt kompisar och en hel del grejer har fallit på plats jobbmässigt. Känns skönt och bra.

Träningen då? Jodå. Även om tankarna funnits på annat håll har jag lyckats röra på mig en del. Jag hade ju planer på en alternativ träningsvecka med mindre löpning och mer annan träning eftersom jag kände mig sliten, och det kan man väl säga att det blev. I alla fall till viss del. Så här såg veckan ut:

Mån: 10 km löpning
Tis: 10 min crosstrainer (displayen funkade inte så jag gav upp snabbt) 3 km jogg + 25 min styrketräning
Ons: 11 km löpning
Tors: 30 km cykel i hårt tempo
Fre: 11 km löpning
Lör: 16 km löpning
Sön: 9 km löpning, varav 3×2 km i 3.55-3.40-fart.

Totalt 57 km löpning + 30 km cykel.

Jag känner fortfarande av lite små skavanker, framför allt i höger knä, men jag hoppas att denna vecka ändå kan bli en rätt ”normal” träningsvecka. Jag siktar på mellan 80 och 90 km löpning, och minst två av passen ska vara kvalitetspass. Vi får se hur det går!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *