Okategoriserade

Helgplanerna

God morgon! Fåglarna kvittrar och solen skiner, nyss var det storm. Jag har suttit uppe sen halvsju och jobbat, bara roliga jobb och då går det lätt. Har bland annat redigerat ett gäng bilder från en fotografering jag gjorde igår och fixat färdigt en text till ett lokalt magasin.

Den här helgen är ganska späckad, men det känns kul. Jag ska bland annat:

Springa (otippat!). I eftermiddag blir det någon form av intervaller, i morgon bitti långpass. Om kroppen vill. Har känt av lite småskavanker i veckan och vill inte bli skadad.

Hänga med barnen. I dag är Fredrik borta mest hela dagen, först för att hjälpa till i den lokala second hand-butiken och sedan på kalas. Funderar på att bjuda hit någon vän, laga mat och se en film som barnen gillar. De tjatar om Frost 2.

Jobba. I morgon eftermiddag ska jag åka iväg och göra ett reportage, och eftersom deadline är på måndag får jag nog sitta med texten och bilderna hela kvällen.

Skriva kontrakt på nya huset (!!!!!!) Äntligen, äntligen är det dags och det ska bli så skönt att få landa i det här och veta att huset faktiskt blir vårt på riktigt. Uppdaterar nog med ett gäng bilder i morgon.

Jamen det var nog allt. Ha en fin helg!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *