Livet

I småländska hagar

Jag älskar den småländska naturen. Det är vackert åt nästan alla håll här, men området mellan Mariannelund och Pelarne är ändå något alldeles extra. Det är inte alltid jag orkar mig upp för backarna (Mariannelund ligger som i en liten dal), men alla gånger jag gör det är det så värt!
I går kväll stannade jag säkert tio gånger under löprundan bara för se mig omkring lite extra. Alla blommande träd och den där skira grönskan. Så fint att det nästan gör lite ont i ögonen. Träningen blir kanske inte så effektiv, men struntsamma.

”Jag tycker våren är lite överskattad” sa jag en gång till min mamma när jag var sisådär 12-13 år. Det har vi skrattat åt många gånger. Ytterst korkad kommentar! Det blir ju inte finare än så här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *