Livet

Sjuk och gnällig

Så blev jag sjuk. Usch! I 1,5 dygn har jag legat med feber, som kom som en blixt från en klar himmel i onsdags kväll. Jag är van vid att min kropp reagerar med hög feber på infektioner, men i dessa coronatider blir man ju ändå lite nojig när febern bara sticker iväg….har inte haft några andra symtom så jag vet inte alls vad det kan vara.

I dag mår jag mycket bättre i alla fall, och som alltid när jag börjar bli frisk går jag runt i huset och städar i ilska. Fredrik och jag har helt olika städfilosofi, han plockar inte särskilt mycket utan städar ordentligt typ 1 gång varannan dag i stället. Det hinner ju bli KAOS på en halv dag, och även om jag inte är någon perfektionist så hatar jag kaos och kladd. Så nu har jag skällt, gnällt och plockat lite. Ätit godis och ska ta en lur. Återkommer förhoppningsvis med någon roligare uppdatering i morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *