Livet

En liten påskhälsning

Hej! Här kommer en liten, snabb hälsning från mig. Det här påskriset fixade jag på cirka två minuter igår, visst är det lite fint ändå? I dag har jag och en granne suttit på altanen med våra barn och klippt fler små pappersägg. De hänger lite här och var både inne och ute nu. Mysigt!

I övrigt är vi både deppade och peppade här just nu. Deppade över att vi precis fått reda på att Lykke inte får plats på den förskola vi önskat till hösten (trots att vi köat läääääänge). Och peppade över att vi idag kommit överens med säljarna till huset vi trånat efter ett antal år. Vi ska bli med största sannolikhet bli gårdsägare (!!!) Ska visa bilder och sånt när kontrakt är påskrivet, vågar fortfarande knappt tro att det är på riktigt än.

Jamen det var nog allt från mig idag, nu ska jag kolla på nån serie och sedan sova! Lov = förändrad dygsnrytm här, är det något vi lyckats med i vårt föräldraskap så är det att få barnen att sova länge på morgonen..

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *