Familjen,  Livet,  Löpning

Tillsammanslöpning

I går kväll, när barnen skulle ha sitt fredagsmys med ostbågar och film, bestämde jag och Fredrik att vi skulle ta en liten springtur tillsammans. Lykke hade inte sovit på dagen så det passade bra att ta med henne ut på en sövartur. Det är inte ofta vi lämnar de stora barnen (som är 11, 9 och snart 7) själva mer än för att göra snabba ärenden, men det här kändes som ett bra tillfälle.

Vi sprang en av våra favoritrundor, upp mot Norrlida och Stolparp där solnedgångarna är som vackrast. Aprilhimlen var alldeles magisk. En mil blev det och vi var tillbaka hemma efter en dryg timme. Fin kväll i fint sällskap!

Det känns faktiskt som att de allra mest intensiva småbarnsåren snart är förbi för vår del. Även om det är full fart jämt här hemma, så är det inte det där ständiga passet längre. Lykke fyller tre i sommar och börjar bli stor. Hon leker mycket med sina syskon utan att vi behöver vara med, kan klä på sig själv och äta själv. Dessutom sover hon oftast hela nätterna i eget rum på övervåningen och tassar på egen hand ner till köket på mornarna. Tiderna förändras, och det är både vemodigt och skönt !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *