Livet,  Löpning

Bloggen är uppe

Så är bloggen äntligen uppe! Har inte riktigt pallat att ta tag i detta, men nu så…. (med god hjälp av maken). Fick inte till headern som jag ville, så den nuvarande är bara tillfällig, och det återstår en del pill med annat också. Men det känns superkul att äntligen få börja blogga på riktigt och inte bara i min dator.

Vissa kanske tycker det är knäppt att återuppliva en blogg år 2020, bloggar kan väl anses något passé. Men själv älskar jag fortfarande bloggformatet – och antar att jag inte är heeeelt ensam om det ändå.

Som jag skrev i mitt allra första inlägg kommer jag avhandla ämnet löpning härinne, men dela med mig av väldigt mycket annat också. Min vardag, förstås, men också tankar kring hälsa, rörelse, föräldraskap, familjeliv, hållbarhet och så vidare. Vet nog knappt själv än….men det jag känner för, helt enkelt.

Hoppas ni vill hänga här!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *