Veckans träning

Vecka 11

En hundrakilometersvecka! Inte illa! För den som inte är så insatt i löpning kan det kanske verka märkligt att jag jagar mil, jag ska förklara varför i ett inlägg snart. Men väldigt kortfattat kan jag väl säga att jag tror att jag behöver springa fler kilometer per vecka än jag gjort tidigare för att fortsätta utvecklas som löpare…

Det här har ju varit en speciell vecka på många sätt, med ledighet, fjällresa och födelsedagar. Och sen, som pricken över i:et, en helt fantastisk vinterhelg här hemma. Är glad och tacksam över att ha fått uppleva vinter – nu känns det okej att det blir vår!

Så här har löpträningen sett ut. Mest lugn distanslöpning (runt 5.00-fart) men ett lite hårdare pass i fredags. Veckan som kommer blir det nog lite färre mil, men mer fart.

Måndag: 10 km
Tisdag: 11 km
Onsdag: 12 + 8 km
Torsdag: 11 km
Fredag: 14 km varav 10 km i 3.55-fart.
Lördag: 16 km
Söndag: 18,5 km

Totalt 100,5 km

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *